Grafisk design

Lad os hjælpe dig med et moderne og nytænkende design

Har din virksomheds grafik brug for et nyt pust?

Det visuelle område af din virksomhed skal afspejle sig i din ekspertise og historie. Vi hos Seeweb kan hjælpe dig med at skabe en klar forbindelse fra din virksomhed til dit designmateriale, og give dem et nyt og frisk pust.

Dette gælder uanset om du mangler et nyt logo, banner eller visitkort. Vi kan hjælpe dig. Så gør som ProGum og PJ Køleteknik blandt andet har gjort, og lad os hjælpe dig med at friske dit grafiske materiale op.

Fortæl os om dine idéer >

Vi tilbyder

Vi står altid klar til at høre dine idéer og tanker angående nye designprojekter. I mellemtiden kan du se alt det, vi som webbureau bl.a. tilbyder:

Logo

Vi kan levere et logo, som passer med din virksomheds identitet for 500 kr. ekskl. moms.

Billedoptimering

Trænger dine billeder til liv? Så kan vi shine dem, fjerne skygger, reflekser, støv m.m.

Grafik til sociale medier

Har I brug for et nyt Facebook banner eller logo, kan disse også leveres i den optimale størrelse.

Tryksager

Har du brug for visitkort eller brochurer m.m., så kan vi også designe disse. Print tilbydes også.


Fra idé til realitet

Du ved, hvad du er ude efter, og er ekspert inden for området. Vi er eksperter inden for vores område, og vil gøre alt for at realisere dine idéer. Vi tror på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning.

Vi lytter altid til dine ønsker og idéer, og gør derudfra vores bedste til at omsætte det til et godt stykke grafisk arbejde, som afspejler sig i din virksomheds identitet. Så hver ikke bange for at kontakte os. Der findes ingen dårlige idéer!

Fortæl os om dine idéer >

 

Rød tråd gennem dit visuelle materiale

Når den grafiske del af din visuelle identitet er på plads, kan det videreføres til dit webdesign, så der kommer en rød tråd gennem hele virksomhedens identitet.

Det kunne fx være at benytte samme farver i webdesignet, eller forsætte i samme stil som et logo var blevet lavet. Alt dette kan vi hjælpe dig med.

Kontakt os nu >

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – så udfyld formularen nedenunder. Så kontakter vi dig. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.