Hjemmeside

Skal vi hjælpe dig med din nye hjemmeside?

Trænger du til et nyt webdesign?

Står du og mangler en ny hjemmeside, eller en opdatering af din nuværende hjemmesides design så fortvivl ikke. Vi designer hjemmesider, som følger med nutidens moderne webtendenser, og som altid tilpasser sig til både tablet og mobil. Uanset hvilken branche du er i, kan vi levere en skræddersyet løsning til dig, som passer perfekt til dine behov.

Karsten Juul AutomobilerPMW Engineering og Kaare Bak har allerede fået deres hjemmesider lavet hos os. Skal vi lave din?

Se vores tidligere website cases >

Karsten Juul Automobiler

På Karsten Juul Automobilers nye side er det bl.a. muligt at booke service eller booke en prøvetur online gennem deres helt nye bookingsystem.

Der er ingen opgaver, vi ikke kan klare

Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor for Seeweb. Skal I bruge en simpel landing page, eller en stor virksomhedshjemmeside på flere sprog, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi kan løse de fleste opgaver, og ellers ved vi hvem der kan. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan skabe den perfekte hjemmeside for dig.

Når I køber hjemmeside hos os er der ingen binding. I bestemmer selv hvor meget I vil være med i processen, og når websitet er færdig, er det op til jer om I vil fortsætte hos os. Vi bruger gennemtestede metoder til at sikre en fejlfri og korrekturrettet hjemmeside, som selvfølgelig altid er tilpasset til alle enheder – men det behøver vi vel ikke fortælle?

Kontakt os nu >

 

Hvilket webdesign har du i tankerne?

Vi hos Seeweb tror på, at vi får det bedste resultat ved at arbejde sammen. Derfor går vi efter, at lære dig og din virksomhed at kende, så vi sammen kan levere det perfekte hjemmeside resultat.

Vi tager meget gerne en snak med dig over en kop kaffe, så vi kan høre om dine mål og ønsker for din virksomhed. Herefter kan vi komme med et bud på, hvordan din nye hjemmeside overgår konkurrenternes.

Fortæl os om dine idéer >

Vi tilbyder

Vi står altid klar til at høre dine idéer og tanker angående et webprojekt. I mellemtiden kan du se alt det, vi som webbureau sørger for:

Brugervenligt CMS-system

WordPress er meget brugervenligt, og gør det nemt for dig at redigere indholdet på din side.

Responsive webløsning

Alle hjemmesider vi laver, tilpasser sig afhængig af om den tilgås fra mobil, tablet eller computer.

Fri support

Vi tilbyder support til alle vores kunder, såfremt der skulle opstå problemer med deres side.

w

God kommunikation

Vi lytter til alle dine tanker og idéer. Vi mener, at vi i fællesskab skaber den bedste webløsning.

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – så udfyld formularen nedenunder. Så kontakter vi dig. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.