Karsten Juul Automobiler

e

Karsten Juul Automobiler

Karsten Juul Automobiler A/S er autoriseret forhandler af Mitsubishi og autoriseret serviceværksted for Mitsubishi og Chevrolet.

Brief

Seeweb leverede en stilren og moderne website til Karsten Juul Automobiler, som er en Mitsubishi forhandler i Kolding. I samarbejde kom vi frem til den rette font, og farven rød fra logoet var gennemgående på hele websitet.

På forsiden skulle der være nogle bestemte genveje, som skulle linke videre ind på hjemmesiden. De blev ligeledes lavet med stilrene ikoner og iøjenfaldende knapper.

Integrering af Bilinfo

Bilinfo blev integreret på Karten Juul Automobilers nye website, så deres brugte biler automatisk ville blive tilføjet på siden, når de tilføjede en brugt bil i deres system. Dette blev integreret som et brugervenligt og responsive styresytem.

Online bookingsystem

Karsten Juul Automobiler havde et krav til booking-systemer, som vi sammen fandt den bedste løsning til. Det skulle være muligt at booke prøvetur til deres brugte biler, samt booke service af bilen gennem et online booking system. Det skulle være let håndterbart for kunden, at kunne bestille.

Denne løsning blev den mest optimale, og vi er meget stolte af resultatet.

Vi har her i 2017 lanceret en opdatering af vores hjemmeside; karstenjuul.dk. Opdateringen var tiltrængt, både mht. design og funktionaliteter – herunder muligheden for online at booke prøvetur og bestille service m.v.

Vi ønskede at arbejde med et mindre, lokalt bureau – og efter at have spurgt lidt omkring, blev vi anbefalet at tage fat i Simon og Emil fra Seeweb.dk. Drengene var friske og kom forbi os på Saturnvej i Kolding, hvor de viste os hvad de tidligere havde lavet – og hvad de kunne se af muligheder online for vores forretning – hele tiden inden for det budget, vi ville bruge.

Vi fik et rigtigt godt førstehånds indtryk af drengene. Vi kan efterfølgende sige, at Seeweb levede fuldt ud op til vores forventninger. De lovede ikke mere, end de kunne holde – og gav os alligevel lige det ekstra, som vi ikke havde forventet. Fra starten af, havde vi ikke et 100 % klart billede af, hvordan hjemmesiden skulle ende med at se ud. Vi havde nogle ideer, og i samarbejde med Seeweb udviklede det sig. Vi er rigtigt godt tilfredse med processen og det endelige resultat.

5/5

MARTIN JUUL

Karsten Juul Automobiler A/S