Pierre Copenhagen

e

Pierre Copenhagen

Pierre Copenhagen er et dansk smykkebrand, som sælger deres smykker online gennem deres webshop, som vi lavede og designede.

Brief

Seeweb leverede en stilren og elegant webshop til Pierre Copenhagen. Det gennemgående tema for webshoppen er stilrent med en enkelt og brugervenligt købsflow fra start til slut.

Webshoppen blev lavet med Woocommerce i WordPress, som gjorde det meget håndterbart for vores kunde at håndtere ordrer m.m.

Integrering af QuickPay

QuickPay blev integreret med siden gennem API koder. Dette gjorde, at det blev muligt at modtage betaling med alle kort på siden gennem en sikker udbyder.

Custom-made valutaomregner

Pierre Copenhagen sælger til hele Verden, og derfor var det nødvendigt at have de tre vigtigste valutaer tydeligt fremme på siden. DKK, Euro og USD Dollars blev tilføjet i valutaomregneren, som gør det nemt for alle at finde prisen i en valuta de er bekendte med.

Stor respekt til de her to unge drenge for det arbejde de laver. Jeg er meget tilfreds med den fine webshop, som Seeweb lavede til mig. Det har fungeret rigtig godt, og det har efterfølgende været nemt for mig at overtage på baggrund af drengenes instruktioner og hjælp undervejs.

Jeg har intet negativt at sige overhovedet, da jeg synes serviceniveauet virkelig har været højt, sammenlignet med den meget fair pris. Big thumbs up herfra.

5/5

LASSE HANSEN

Pierre Copenhagen