Webshop

Skal vi hjælpe dig med at sælge dine produkter online?

Konverterer du dine besøg til salg?

Et moderne webdesign med en rød tråd hele vejen i gennem hjælper dine besøgende godt på vej til at købe dine produkter. Seeweb tilbyder at udvikle et komplet webshopdesign, og hjælpe dig i gang med at sælge online 365 dage om året.

Med WooCommerce i WordPress leverer vi fantastiske resultater. Gør som Pierre Copenhagen og Nordic Plant b.la. har gjort, og lad os hjælpe dig i gang!  

Kontakt os nu >

Pierre Copenhagen

Pierre Copenhagen fik lavet et nyt og moderne layout til deres webshop. Det nye layout gav webshoppen et moderne løft.


Optimalt salgsflow

Seeweb leverer stilrene og sælgende designs, og vi går meget op i at hvert design skal være unikt. Vi bestræber os efter at levere en interessant og moderne webshop, så den imponerer dine besøgende.

Din nye webshop skal konvertere dine besøgende til salg. Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres produkt og målgruppe, og udarbejder derfra det optimale salgsflow fra forsiden til checkout.

Kontakt os nu >

 

Skræddersyet webshop

Vi kan levere en skræddersyet webshop efter dine behov. Vi anbefaler, at du får lavet en detaljeret kravspecifikation, som vi kan arbejde ud fra, og dernæst stiller os den udfordring at finde den bedste løsning til dit webshop-projekt.

Fortæl os om dine idéer >

Vi tilbyder

Vi står altid klar til at høre dine idéer og tanker angående et webprojekt. I mellemtiden kan du se alt det, vi som webbureau sørger for:

j

Visuel identitet

Vi leverer et skræddersyet webdesign, som har stort fokus på konvertering.

g

Integrationer med API

Har du brug for en specifik integration til din webshop? Vi har erfaring med rigtig mange integrationer.

Håndterbart styresystem

WooCommerce bruges til at udvikle din shop. Dette system gør det nemt for dig at håndtere ordrer, fragt, rabatkuponer m.m.

Brugervenligt CMS-system

WordPress er meget brugervenligt, og gør det nemt at redigere produktbeskrivelser, priser osv.

Skal vi arbejde sammen?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – så udfyld formularen nedenunder. Så kontakter vi dig. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.